Organisationsudvikling

ORGANISATIONS UDVIKLING

– organisationer flytter sig for alvor, når man involverer medarbejderne og ledere på flere niveauer

Organisatorisk udvikling handler grundlæggende om, at der skabes mening, følgeskab og ejerskab til de udviklingsprocesser, der igangsættes. Involvering, kommunikation og fokus på relationer er her nogle centrale opmærksomhedspunkter. Både når det handler om udviklingen af den hele organisation gennem visions- og strategiarbejde, og når det handler om at udvikle enkelte afdelinger eller teams.

Hos Ulrich Consult kan du få hjælp til alt fra visions- og strategiarbejde over kulturudvikling og værdiarbejde til teamudvikling.

Ulrich Consult kan blandt andet tilbyde konsultativ støtte til visions- og strategiarbejde med inspiration fra scenarietænkningen. Tilbyde hjælp til kulturudvikling gennem fokus på relationel meningsdannelse og et symbolsk perspektiv på udviklingen af organisationens centrale artefakter. Og tilbyde hjælp til team- og gruppeudvikling gennem en systemisk og relationel tilgang til roller og positioner i teams og grupper.

Hos Ulrich Consult arbejdes der ud fra en pragmatisk systemisk tilgang med inspiration fra det narrative univers og med fokus på resultatskabelse og værdigenerering.

Jens Ulrich har været med til at udvikle en praktisk metodik for arbejde med scenarie i organisationer. Gennem sit arbejde som underviser på Diplomuddannelsen i Ledelse har Jens Ulrich vejledt flere hundrede studerende i at arbejde med scenariemetoden i egen organisation, ligesom han selv med rigtig gode resultater har benyttet metoden i egen konsulentpraksis.

Baggrundsviden

– SE ET UDVALG AF JENS ULRICH PUBLIKATIONER OM SAMSKABELSE HER:

HVORNÅR GIVER SAMSKABELSE MENING?

DenOffentlige.dk (2018)

SAMSKABELSE – EN TYPOLOGI

DenOffentlige.dk (2018)

HVORNÅR GIVER SAMSKABELSE MENING?

DenOffentlige.dk (2018)

Kontakt mig

Kontakt mig for en uforpligtende samtale, hvor vi kan drøfte mulighederne.

Ring på +45 5183 2489
eller send en mail på ju@ulrichconsult.dk

Kontakt mig

Kontakt mig for en uforpligtende samtale, hvor vi kan drøfte mulighederne.

Ring på +45 5183 24889
eller send en mail på ju@ulrichconsult.dk